Loimaa 1.7.-31.8.

Etta Hurrikaanin vastustajaksi

Oulun Etta on Hurrikaani-Loimaan puolivälierävastustaja lentopallon Mestaruusliigassa.

Runkosarjan parhaat joukkueet valitsivat tänään vastustajansa puolivälieriin, ja Hurrikaanin päävalmentaja Ville Kakko pääsi valitsemaan vastustajan kolmantena.

Ensimmäisenä valitsemaan päässyt runkosarjan voittaja Vammalan Lentopallo valitsi puolivälieriin vastustajakseen Team Lakkapään Rovaniemeltä, toisena valintavuorossa ollut Kokkolan Tiikerit valitsi Saimaa Volleyn.

Runkosarjan neljänneksi sijoittuneen Pielaveden Sammon puolivälierävastustajaksi jäi Raision Loimu.

Hurrikaanin puolivälierät alkavat tällä viikolla Loimaalla. Vastustajan ollessa Etta ottelusarja alkaa Loimaalla kahdella peräkkäisellä kotipelillä ja pelipäivät ovat todennäköisesti torstai ja perjantai.

Tiina Naula

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Miljoona-ilotulitus Loimaalla 24.2.2018

Loimaalla järjestettiin 24.2.2018 kaikkien aikojen suurimman Suomeen tulleen Eurojackpot-voiton kunniaksi ilotulitus. 90 miljoonan euron voiton tuonut peli oli pelattu Loimaan Prismassa. Iloitulituksen järjesti Veikkaus. Videon kuvasi Simo Päivärinta.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 8, 16.2.2018

Novida Loimaan lukion wanhat rokkaavat.

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry