Muuttoaika

Hurrikaani Sampo-voitolla sarjan kolmanneksi

Hurrikaani–Sampo 3–1 (25–20, 25–21, 21–25, 25–21).

Hurrikaanin Vladimir Cedic ja Jani Niskakangas tuulettivat onnistunutta suoritusta Sampo-pelissä. Kuva: Juuso Riponiemi.

Hurrikaanin Vladimir Cedic ja Jani Niskakangas tuulettivat onnistunutta suoritusta Sampo-pelissä. Kuva: Juuso Riponiemi.

Runkosarjan viimeisessä kotipelissä Hurrikaanilla oli kovat panokset. Illan vastustaja Pielaveden Sampo oli pisteen edellä sijalla kolme. Kotijoukkueen tavoite oli ottaa Samposta kolme pistettä ja siirtää taistelu Mestaruusliigan kolmannesta sijasta runkosarjan päätöskierrokselle sunnuntaihin. Näin kävikin, kun Hurrikaani oli alusta saakka pari askelta vierasjoukkuetta edellä.

Kotijoukkueelta ottelusta puuttui nilkkavaivainen Antti Poikela ja viime sunnuntaina punttiharjoituksissa loukkaantunut Aleksi Kaatrasalo. Varsinkin Kaatrasalon puuttuminen vaikeutti Ville Kakon taktiikan laadintaa otteluun. Hurrikaanilla kun ei ole kolmatta keskipelaajaa, joka olisi voinut Kaatrasalon korvata. Niinpä Kakko ja uutena miehenä valmennukseen liittynyt Normunds Veinbergs laittoivat Vladimir Cedicin keskelle aina verkkokierrosten ajaksi. Muuten serbialainen pelasi totutusti hakkurina.

– Olihan tämä uusi kuvio aika mielenkiintoinen. Se eniten jännitti itseänikin ennen ottelua, että miten ”Vallu” pärjää kaksoisroolissa. Roolit kun vielä eroavat aika tavalla toisistaan, Kakko myönsi.

Cedicin pelaaminen osoitti, että taktinen kaksoisrooli sopi miehelle. Kaikkiaan 21 pistettä 67 prosentin hyökkäystehoilla oli miehen taidonnäyte.

– Olen pelannut aikaisemmin keskellä, joten ei se paikka minulle mikään uusi ollut. Mutta totta kai vei muutaman pallon ennen kuin pääsin sisään, myhäili tyytyväinen Cedic.

Vierasjoukkue ei päässyt ottelun kuluessa Hurrikaanin tasolle kuin kolmannessa erässä, jonka se vei nimiinsä. Tässäkin Hurrikaani auttoi kuudella omalla hyökkäysvirheellä. Muuten kotijoukkueen hyökkäyspelaaminen oli varmaa ja rohkeaa. Kauden parhaaseensa yltyi myös Sergey Egorov, jolle 18 pisteen lisäksi merkattiin kaksi ässää. Venäläisen piristymisellä saattaa olla suora syy-yhteys Veinbergsiin, joka tulkkasi aikalisillä Egoroville Kakon neuvot ja ohjeet.

– Käännettiin kokoonpano-ongelmat voitoksi ja saatiin niistä lisää energiaa. Joukkue pelasi joukkueena ja kaikki auttoivat toisiaan kentälle, Kakko kertasi.

Varmasti Egorov tuntee olonsa kotoisammaksi, kun joku muukin puhuu venäjää. Samalla joukkuehenki tiivistyy.

Kotivoitto tiesi Hurrikaanin siirtymistä kahdella pisteellä ohi Sampon sarjan kolmanneksi. Runkosarjan viimeinen kierros voi kuitenkin muuttaa vielä järjestystä, kun Hurrikaani matkaa Kokkolaan ja Sampo Joensuuhun. Sunnuntaina päättyvän runkosarjan jälkeen pudotuspelit alkavat Hurrikaanin osalta kotipelillä, mutta vielä ei tiedetä ketä vastaan ja alkavatko pelit ensi viikon torstaina vai perjantaina.

Valtteri Arra

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.