Koti Loimaalta 2018

Kevättä kotiin pienin niksein

Maalaisromantiikka kuuluu kevääseen. Myyjä Anu Väihkönen sanoo, että kevätaurinko on saanut ihmiset ostoksille. Kuva: Marianna Langenoja.

Maalaisromantiikka kuuluu kevääseen. Myyjä Anu Väihkönen sanoo, että kevätaurinko on saanut ihmiset ostoksille. Kuva: Marianna Langenoja.

Kotiin saa raikkaan kevätilmeen vaikkapa uusilla tyynynpäällisillä, verhoilla, kaitaliinoilla ja pöytäliinoilla sekä keväänvärisillä kulhoilla, tarjottimilla ja kynttilöillä. Kevät tuo verhoihin näyttäviä ornamenttikuvioita ja muihin tekstiileihin rutkasti väriä. Kevään muoti-ilmiöitä sisustamisessa ovat myös eläinkuosit ja figuurit.

Yleisesti kotiin halutaan keväällä joko romanttista tunnelmaa tai sitten pirteitä värejä. Turkoosi, vaaleanpunainen, vihreä ja keltainen ovat kevään värejä.
Nämä ovat vinkkejä, joita loimaalaisissa sisustusalan liikkeissä annetaan kodin kevätilmettä suunnitteleville. Aiheesta voi lukea lisää lauantain 15.3. Loimaan Lehden Rakentaminen ja asuminen -teemasivuilta. Teemasta löytyy asiaa myös asuntokaupasta, kodin rakkaista esineistä ja monesta muustakin rakentamista ja asumista koskevasta aiheesta.

Marianna Langenoja

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

vastuullista journalismia

Arkistot

Miljoona-ilotulitus Loimaalla 24.2.2018

Loimaalla järjestettiin 24.2.2018 kaikkien aikojen suurimman Suomeen tulleen Eurojackpot-voiton kunniaksi ilotulitus. 90 miljoonan euron voiton tuonut peli oli pelattu Loimaan Prismassa. Iloitulituksen järjesti Veikkaus. Videon kuvasi Simo Päivärinta.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 8, 16.2.2018

Novida Loimaan lukion wanhat rokkaavat.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 7, 16.2.2018

Fireman's dance Novida Loimaan lukion wanhojen esittämänä.

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

Muualla