Muuttoaika

Kevättä kotiin pienin niksein

Maalaisromantiikka kuuluu kevääseen. Myyjä Anu Väihkönen sanoo, että kevätaurinko on saanut ihmiset ostoksille. Kuva: Marianna Langenoja.

Maalaisromantiikka kuuluu kevääseen. Myyjä Anu Väihkönen sanoo, että kevätaurinko on saanut ihmiset ostoksille. Kuva: Marianna Langenoja.

Kotiin saa raikkaan kevätilmeen vaikkapa uusilla tyynynpäällisillä, verhoilla, kaitaliinoilla ja pöytäliinoilla sekä keväänvärisillä kulhoilla, tarjottimilla ja kynttilöillä. Kevät tuo verhoihin näyttäviä ornamenttikuvioita ja muihin tekstiileihin rutkasti väriä. Kevään muoti-ilmiöitä sisustamisessa ovat myös eläinkuosit ja figuurit.

Yleisesti kotiin halutaan keväällä joko romanttista tunnelmaa tai sitten pirteitä värejä. Turkoosi, vaaleanpunainen, vihreä ja keltainen ovat kevään värejä.
Nämä ovat vinkkejä, joita loimaalaisissa sisustusalan liikkeissä annetaan kodin kevätilmettä suunnitteleville. Aiheesta voi lukea lisää lauantain 15.3. Loimaan Lehden Rakentaminen ja asuminen -teemasivuilta. Teemasta löytyy asiaa myös asuntokaupasta, kodin rakkaista esineistä ja monesta muustakin rakentamista ja asumista koskevasta aiheesta.

Marianna Langenoja

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.

Ilmoituksia lehdestä

Klikkaa ilmoitus isommaksi

Tilaajapalvelija –