Kevättä kotiin pienin niksein

Maalaisromantiikka kuuluu kevääseen. Myyjä Anu Väihkönen sanoo, että kevätaurinko on saanut ihmiset ostoksille. Kuva: Marianna Langenoja.

Maalaisromantiikka kuuluu kevääseen. Myyjä Anu Väihkönen sanoo, että kevätaurinko on saanut ihmiset ostoksille. Kuva: Marianna Langenoja.

Kotiin saa raikkaan kevätilmeen vaikkapa uusilla tyynynpäällisillä, verhoilla, kaitaliinoilla ja pöytäliinoilla sekä keväänvärisillä kulhoilla, tarjottimilla ja kynttilöillä. Kevät tuo verhoihin näyttäviä ornamenttikuvioita ja muihin tekstiileihin rutkasti väriä. Kevään muoti-ilmiöitä sisustamisessa ovat myös eläinkuosit ja figuurit.

Yleisesti kotiin halutaan keväällä joko romanttista tunnelmaa tai sitten pirteitä värejä. Turkoosi, vaaleanpunainen, vihreä ja keltainen ovat kevään värejä.
Nämä ovat vinkkejä, joita loimaalaisissa sisustusalan liikkeissä annetaan kodin kevätilmettä suunnitteleville. Aiheesta voi lukea lisää lauantain 15.3. Loimaan Lehden Rakentaminen ja asuminen -teemasivuilta. Teemasta löytyy asiaa myös asuntokaupasta, kodin rakkaista esineistä ja monesta muustakin rakentamista ja asumista koskevasta aiheesta.

Marianna Langenoja

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry