Rutiini riitti voittoon Lahdesta

Nilan Bisons–Namika Lahti 71–58 (38–26).

Palloa kuljettava Antto Nikkarinen rakensi Bisonsin peliä hyvin Namika Lahden pelaajien vastusteluista huolimatta. Tuukka Kotti (11) oli myös jälleen vahvassa vireessä. Kuva: Eveliina Toivola.

Palloa kuljettava Antto Nikkarinen rakensi Bisonsin peliä hyvin Namika Lahden pelaajien vastusteluista huolimatta. Tuukka Kotti (11) oli myös jälleen vahvassa vireessä. Kuva: Eveliina Toivola.

Nilan Bisons ja Namika Lahti kohtasivat toisensa viimeistä kertaa tämän kauden runkosarjassa lauantaina. Lahti joutui kotimatkalle tyhjin käsin, sillä Bisons kampesi 13 pisteen voiton kotisalissaan.
Bisons piti ottelua hallussaan koko ajan, mutta kamppailua leimasi sekavuus. Kumpikin joukkue sohlasi ja pelistä tuli rikkonaista. Kaikesta huolimatta Bisons pysyi kontrollissa eikä Lahti pystynyt haastamaan sitä missään vaiheessa. Toisella jaksolla Lahti käväisi kolmen pisteen päässä, mutta Bisons karkasi jälleen tehokkaan joukkuepuolustuksensa avittamana. Suurimmillaan ero kävi 18 pisteessä kolmannessa erässä ja peli oli käytännössä pelattu.
Tuukka Kotin (9/12/2/2t) mukaan loimaalaisten häslääminen johtui Biisonien hyvästä pelihuumorista ja epäitsekkyydestä.
– Koripallo on aika hauskaa tällä hetkellä. Me tulemme peleihin ihan erilaisella ilmeellä kuin kuukausi sitten. Välillä on vähän liiankin hauskaa ja olemme liian epäitsekkäitä – fokus hukkuu.
Greg Gibson myönsi hyökkäyspään ongelmat, mutta ei ollut niistä huolissaan.
– Hyökkäyksen flow on vielä hakusessa. Se ei tule luontevasti, mutta kyllä se vielä korjaantuu.
Levypallopelaaminen on sen sijaan parantunut huomattavasti viime aikoina. Bisons vei levyt nimiinsä lukemin 49–35. Peräti 21 levyä tuli hyökkäyspäässä.
Biisonien tehomiehenä urakoi Aubrey Coleman (29/6/2/1r). Lahdelta ei löytynyt yhtään niin vikkeläkinttuista, joka olisi pysynyt hänen perässään. Colemanin ja Ike Udanohin (8/5) ilmava alley oop viimeisellä neljänneksellä oli illan näyttävin suoritus. Kotti ja Matti Nuutinen (13/7/3t) selvisivät iltapuhteestaan hienosti.
Nilan Bisonsin seuraava peli on keskiviikkona Lappeenrannassa. Eero Aaltosen edustama seura yllätti lauantaina voittamalla jatkoajalla Kauhajoen Karhun. Lappeenranta pääsee pelaamaan paineettomasti, sillä realistisesti ajateltuna se on jo varmistanut sarjapaikkansa eikä sen ole mahdollista yltää pudotuspeleihin asti. Juuri paineeton pelaaminen tekee Lappeenrannasta vaarallisen vastustajan.
Bisons on kohdannut Lappeenrannan kolmesti tällä kaudella. Jokaisesta ottelusta Bisons on napannut voiton.
Lappeenrannan tehot lepäävät pitkälti jenkkikolmikon varassa. Todd Brown johtaa joukkueensa pistetilastoa. Brandon McKnight sitä vastoin on paras syötöissä ja Greg Logins levypalloissa. Brown on ollut Namikan paras pistemies jokaisessa ottelussa Loimaata vastaan. Jos Biisonien joukkuepuolustus onnistuu himmentämään amerikkalaiset, pitäisi pisteiden matkustaa saviseudulle.

Jesse Kojo

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla