Hurrikaani ja Eemeli Kouki kahden vuoden sopimukseen

LENTOPALLO Raision Loimun kasvatti Eemeli Kouki on solminut Hurrikaani-Loimaan kanssa kahden vuoden sopimuksen. Viimeiset kolme kautta Kouki edusti rovaniemeläistä Team Lakkapäätä. Sopimuksen toisen vuoden osalle on kirjattu niin sanottu ulkomaanpykälä koskien mahdollista pelaajasiirtoa ulkomaille. Kouki on 22-vuotias ja 196-senttinen yleispelaaja, joka on pelannut jo vajaa 170 liigapeliä kuuden Mestaruusliigakauden aikana.
Uuden Hurrikaanin omien sanojen mukaan seurajohto tarjosi hänelle mielenkiintoista pakettia, josta ei voinut kieltäytyä.
– Haluan kehittyä edelleen ja Loimaalla on siihen kaikki mahdollisuudet Ville Kakon johdolla. Tunnen Villen jo entuudestaan, koska asuimme lähes naapureina Ruskolla. Loimaalla on mahdollista menestyä ja täältä voi päästä etenemään uralla Eurooppaan ja vielä isompiin liigoihin. Samaten ensi kauden tulevat europelit antoivat lisävahvistusta, että Hurrikaani on tässä vaiheessa uraani paras vaihtoehto.

Koukin pelaamista helpottaa tuttu passari, sillä jo aikaisemmin Hurrikaaniin liittyy Team Lakkapäästä passari Kalle Määttä.
Tällä hetkellä Kouki on maajoukkueen matkassa Maailmanliigan vieraspeleissä Kanadassa ja sen jälkeen Australiassa.
Aiheesta voi lukea lisää torstain Loimaan Lehdestä.
Valtteri Arra

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

tilaajapalvelija 23.1.2019

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla