Aleksi Kössi Sampoon

LENTOPALLO Passari Aleksi Kössi siirtyy Hurrikaani-Loimaan Mestaruusliigajoukkueesta Pielaveden Sampoon. Kössi on solminut Sammon kanssa 1+1-vuotisen ammattilaissopimuksen.
Parikymppinen Kössi on Oripäästä kotoisin oleva Loimaan Jankon kasvatti, joka on yhtä Pieksämäen kautta lukuun ottamatta pelannut koko ajan Loimaalla. Hän on myös pelannut Suomen nuorten maajoukkueessa, jossa saavutuksena on kaksi EM-kisapaikkaa. Nuorissa Kössillä on viisi SM-mitalia, ja Mestaruusliigassa hän on voittanut Hurrikaanin paidassa SM-hopeaa 2013 ja SM-pronssia 2014.
Jo aiemmin Sampo tiedotti solmineensa ensi kaudeksi sopimuksen niin ikään Hurrikaanista siirtyvän keskitorjuja Aleksi Kaatrasalon kanssa.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

tilaajapalvelija 23.1.2019

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla