Muuttoaika

Loimaan Köyliönkylän kansakoululaisia

Koulu oli minulle hyvin tärkeä. Opettajat ja oppilaat myös. Opettajia oli kolme. Oskari Kärki oli yläluokilla, Oksa Paasivirta alaluokilla opettajana. Käsitöitä opetti Iina Niemijärvi. Opettajat olivat kaikki mukavia ja saivat pidettyä kaikki järjestyksessä. Edessä Rantasen tytöt Helena ja Ulla, heidän takanaan olen minä. Omat siskoni ovat kauempana, kuvan lähettänyt Kaarina Mattila (o.s. Uusitalo) kertoi.

– Koulu oli minulle hyvin tärkeä. Opettajat ja oppilaat myös. Opettajia oli kolme. Oskari Kärki oli yläluokilla, Oksa Paasivirta alaluokilla opettajana. Käsitöitä opetti Iina Niemijärvi. Opettajat olivat kaikki mukavia ja saivat pidettyä kaikki järjestyksessä. Edessä Rantasen tytöt Helena ja Ulla, heidän takanaan olen minä. Omat siskoni ovat kauempana, kuvan lähettänyt Kaarina Mattila (o.s. Uusitalo) kertoi.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.