Kasper Vuorinen pelaamaan Iraniin

LENTOPALLO Loimaan Jankon kasvatista Kasper Vuorisesta tulee ensimmäinen suomalainen lentopalloilija, joka pelaa Iranin Superliigassa.
30-vuotiaan passarin seura on Javanheri Gonbad VC, joka sijoittui viime kaudella Iranin liigassa kymmenenneksi säilyttäen liigapaikan yhden pisteen turvin.
– Yksi pitkä-aikaisesta haaveistahan tässä täyttyy, kun pääsee ulkomaille pelaamaan. Tämä on hyppy tuntemattomaan, mutta sarjahan on kova ja lentopallo maassa kovassa nousussa, Vuorinen tunnelmoi.
Iran sijoittui MM-kisoissa kuudenneksi, ja kesän Maailmanliigassa se oli lopputurnauksessa sijoittuen neljänneksi.
Vuorinen tietää Gonbadin keränneen viime kaudella 3 000–5 000 katsojaa peleihinsä ja reilun 120 000 asukkaan kaupungin olevan varsin lentopallohullua väkeä.
Vuorinen ehtii liittyä joukkueen vahvuuteen vielä muutaman harjoituspelin ajaksi ennen Superliigan alkua.
Jankon lisäksi Vuorinen on pelannut Loimaalla myös Mestaruusliigassa Hurrikaanin paidassa. Viime kaudella Vuorinen pelasi Mestaruusliigassa Kokkolan Tiikereissä, ja tämän kauden hän aloitti ykkössarjassa Kyyjärven Kyky-Betsetin riveissä.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

tilaajapalvelija 23.1.2019

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla