Hurrikaani syötti Sammon kumoon

LENTOPALLO Hurrikaani–Sampo 3-0 (25–21, 25–20, 25–21). Hurrikaani jatkoi vahvana isäntänä Pielaveden Sammon kustannuksella. Joukkueet kohtasivat keskiviikkona 18:nnen kerran Loimaalla, ja Hurrikaani voitti mittelön jo 15:nnen kerran.
Tällä kertaa voitto perustui äärimmäisen vahvaan hyökkäyspelaamiseen ja vahvaan aloitussyöttöön. Vieraiden yleispelaaja Robert Seppänen oli läpi pelin vaikeuksissa kotijoukkueen vahvan syötön kanssa, ja suurimpana mörkönä nuorelle laiturille toimi Matti Oivanen. Maajoukkuemies nakutti peräti viisi ässäsyöttöä ollen ehdottomasti kentän kovin syöttäjä.
Oivasen lisäksi Vladimir Cedic jatkaa vahvaa syksyään. Pistepörssin kolmantena majaileva serbi esitti jälleen tulisieluisuuttaan ja halua ratkaista pelejä. Tällä kertaa mies näytti, että vahva hyppysyöttökin kuuluu asearsenaaliin. Kentän ehdoton valtias tehtaili 20 pistettä.

Valtteri Arra

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola vko 46
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla