Jarmo Metsänperä valittiin Korikonkarien puheenjohtajaksi

KORIPALLO Loimaan Korikonkarien jäsenistö valitsi Jarmo Metsänperän seuran uudeksi puheenjohtajaksi. Hän on toiminut seurassa aiemminkin ansiokkaasti.
Nykyinen puheenjohtaja Asko Hämäläinen ei asettunut puheenjohtajaehdokkaaksi aikapulaan vedoten.
Johtokunnan jäsenen kaksivuotiskaudelle valittiin Asko Hämäläinen, Tanja Välitalo, Marko Toivola ja Pekka Levomäki. Varajäsenen yksivuotiskaudelle valittiin Hannu Lammela, Petri Kajander, Kai Pitkäranta ja Susanna Pohjanoksa. Muut johtokunnan, ei-erovuorossa olleet jäsenet ovat Kaija Kojo, Juha Niittumäki, Juha Littunen ja Aapo Savo.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

tilaajapalvelija 23.1.2019

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla