Loimaa 1.7.-31.8.

Keilaveljeksillä on monta rautaa tulessa

Loimaan keilahallilla on merkkejä Petri ja Lasse Laaksovirran muustakin yritystoiminnasta. Hallin yritystilan liukuovi on Domukselta ja sellainen, joita veljekset ovat asentaneet lukuisiin omakotitaloihin. Kuva: Heidi Pelander

Loimaan keilahallilla on merkkejä Petri ja Lasse Laaksovirran muustakin yritystoiminnasta. Hallin yritystilan liukuovi on Domukselta ja sellainen, joita veljekset ovat asentaneet lukuisiin omakotitaloihin. Kuva: Heidi Pelander

LOIMAA Useimmat loimaalaiset yhdistävät yrittäjät Petri ja Lasse Laaksovirran Loimaan keilahalliin. Kiireisillä veljeksillä on kuitenkin tekeillä paljon muutakin.
Kaksikon luotsaama Loimaan asennuspalvelu sisustaa parhaillaan Turun telakalla rakennettavan Mein Schiff 5 -aluksen sushibaaria ja ympärivuorokautista kahvilaa. Alue on noin 500 neliön suuruinen.
Toinen Loimaan asennuspalvelun erikoisala on suurten ikkunoiden ja karmien asennus. Turun pääkirjaston uuden puolen sekä Seinäjoen ja Limingan pääkirjastojen isot lasiseinät ovat Laaksovirtojen käsialaa. Tekniikka ja lasi ovat Englannista.
– Aika lailla se on itsestä kiinni, miten asioihin suhtautuu, Lasse Laaksovirta kuittaa kysymyksen yrittäjän riskeistä ja stressistä.
Laaksovirrat saavat suunvuoron Loimaan Lehden yrittäjäteemassa 22.11., jossa on runsaasti muutakin ajankohtaista asiaa paikallisesta talouselämästä.

 

Lue lisää 22.11.2014 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Miljoona-ilotulitus Loimaalla 24.2.2018

Loimaalla järjestettiin 24.2.2018 kaikkien aikojen suurimman Suomeen tulleen Eurojackpot-voiton kunniaksi ilotulitus. 90 miljoonan euron voiton tuonut peli oli pelattu Loimaan Prismassa. Iloitulituksen järjesti Veikkaus. Videon kuvasi Simo Päivärinta.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 8, 16.2.2018

Novida Loimaan lukion wanhat rokkaavat.

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla