Lauantaina koittaa Punainen lokakuu

KORIPALLO Punainen lokakuu tunnetaan Suomessa paremmin lokakuun vallankumouksena. Historiaa tuntevat tietävät, että lokakuun vallankumouksessa valta riistettiin Venäjän väliaikaiselta hallitukselta ja siirrettiin Leninin johtamalle bolsevikkipuolueelle. Voisi sanoa, että Neuvostoliiton alkutahdit lyötiin juuri lokakuun vallankumouksessa. Ja nyt Punainen lokakuu saapuu Loimaalle.
Isänmaanpuolustajat voivat rauhoittua, sillä kyseessä ei ole vallankumous vaan VTB-liigan kotiottelu, kun Bisons pelaa lauantaina volgogradilaista Krasnyi Oktjabria (suom. punainen lokakuu) vastaan.
Oktjabr on voittanut kuudesta VTB-ottelustaan vasta kaksi. Ainoat joukkueet, jotka volgogradilaisten käsittelyssä ovat kaatuneet, ovat VEF (75–76) ja Nymburk (71–74). Kuten lukemistakin näkee, eivät nuokaan mitään ylivoimaisia voittoja olleet. Biisoneilla onkin täydet mahdollisuudet napata toinen VTB-voittonsa. Jos Bisons pelaa samanlaisella intensiteetillä kuin Himkiä vastaan, on voitto lähellä.
Ottelussa on kyse myös kunniasta. Ennen kautta pidetyssä seurakokouksessa Krasnyi Oktjabrin presidentti nyysi Marko Toivolan solmion luvaten palauttaa sen, jos Bisons onnistuu voittamaan. Eiköhän ole korkea aika palauttaa kravatti tutulle maaperälle?

Jesse Kojo

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

tilaajapalvelija 23.1.2019

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla