Loimaa 1.7.-31.8.

Maksamatta syöneet varastivat auton

LOIMAA Ruokaravintolassa syönyt ja ateriansa maksamatta jättänyt kolmen hengen seurue anasti auton Vesikoskenkadulla perjantaina puoliltapäivin.
Seurueen luvatta käyttöön ottama auto kuului miehelle, joka oli noutamassa ruoka-annostaan ravintolasta. Auto ei ollut lukittu, ja sen moottori oli käynnissä. Ruokaansa noutanut mies arvioi viipyneensä ravintolassa nelisen minuuttia.
Auto löytyi myöhemmin samana päivänä vahingoittumattomana Nurmenpolulta. Auton sisätiloista oli anastettu pienkoneita.
Autoa kuljettaneella miehellä ei ollut voimassaolevaa ajokorttia, ja autosta anastetut työkalut löytyivät seurueen jäseniltä.
Maksamatta jätettyä ruokailua tutkitaan lievänä petoksena.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Miljoona-ilotulitus Loimaalla 24.2.2018

Loimaalla järjestettiin 24.2.2018 kaikkien aikojen suurimman Suomeen tulleen Eurojackpot-voiton kunniaksi ilotulitus. 90 miljoonan euron voiton tuonut peli oli pelattu Loimaan Prismassa. Iloitulituksen järjesti Veikkaus. Videon kuvasi Simo Päivärinta.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 8, 16.2.2018

Novida Loimaan lukion wanhat rokkaavat.

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla