Miro Marjamäki Suomen Ratagolfliiton puheenjohtajaksi

TAMPERE Loimaalainen Miro Marjamäki, 19, valittiin Suomen Ratagolfliiton puheenjohtajaksi Tampereella pidetyssä vuosikokouksessa. Marjamäki on ratagolfyrittäjä sekä jäsenenä Loimaan Minigolfaajissa. Toimikausi kestää kaksi vuotta ja alkaa tammikuussa 2015.
Suomen Ratagolfliitto edustaa 21 jäsenseuraa, joissa on noin 700 jäsentä. Ratagolf on minigolfista käytettävä virallinen lajitermi. Alkava vuosi on liitolle tärkeä, sillä vuoden 2015 minigolfin MM-kilpailut järjestetään Suomessa.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

tilaajapalvelija 23.1.2019

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla