Seurakunta alkaa hoitaa perennoja hautausmailla

LOIMAAN seurakunta alkaa hoitaa kesäkukkien lisäksi myös perennoja eli monivuotisia kukkia hautausmaillaan.
Asiasta päättäneen kirkkoneuvoston mukaan sopiva hoitoaika on viisi vuotta ja se maksaa puolet nykyisestä viiden vuoden hoitosopimuksesta.
Päätökselle löytyi runsaasti perusteluja. Perennat ovat helpompia hoitaa kuin kesäkukkalajikkeet, jotka vaativat voimaperäistä lannoittamista ja säännöllistä kasvituholaisten torjuntaa. Perennat myös alkavat kasvaa heti maan sulamisen jälkeen, ja hauta on hoidetun näköinen keväästä yli kuukauden pidempään kuin kesäkukkia käytettäessä. Kesäkukkia kun voidaan keskimäärin istuttaa vasta kesäkuun 10. päivän jälkeen yöhallojen mentyä. Perennoiden kasteluun riittää yleensä luonnonsade, eivätkä ne vaadi juuri lainkaan lannoitteita ja kemiallisia torjunta-aineita.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

tilaajapalvelija 23.1.2019

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla