Muuttoaika

Loimaalla pelataan SM-tason curlingia

CURLING Loimaan jäähallissa pelataan ensi viikonloppuna SM-tason curlingia, kun sekä senioreiden että Mixed Doubles-sarjan suomenmestaruudet ratkotaan LähiTapiola Areenalla.
Tänä vuonna senioreiden SM-mitaleista taistelee myös Curling Club Loimaan tiimi, jonka muodostavat veljekset Pekka, Eero, Pertti ja Jouko Pihtilä.
– Finaaleihin pääsy oli meille yllätys, sillä emme ole aiemmin pärjänneet kokeneemmallakaan joukkueella. Kaikki mukana olevat joukkueet ovat kovia, joten neljän parhaan joukkoon pääseminen olisi suuri saavutus, Jouko Pihtilä kertoo.
Senioreiden finaalissa on mukana kahdeksan joukkuetta, ja jäsenten on oltava 50 vuotta täyttäneitä.
Mixed Doubles -sarjaa pelataan kahden hengen sekajoukkueissa. Suomen Curlingliitosta luvataan, että parikisan taso on todella korkea, sillä kymmenestä finaalijoukkueesta yhdeksällä on maajoukkuekokemusta.
Myös Mixed Doubles -sarjassa nähdään paikallisväriä, sillä mukana on loimaalaislähtöinen Eszter Juhász, joka kisailee viime vuoden tapaan yhdessä vuoden 2006 olympiahopeamitalisti Markku Uusipaavalniemen kanssa.
Molempien sarjojen voittajat lunastavat itselleen pääsyn huhtikuussa pidettäviin MM-kisoihin Sotšiin. MM-finaalipaikat ratkottiin Loimaalla myös vuosi sitten.

Senioreiden ja Mixed Doubles-sarjan curlingin SM-kisat Loimaan jäähallissa 2.–4.1.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Kotimainen puu kulkee pyörillä

Puutavara-auton kuljettaja on tärkeä lenkki puiden matkalla metsästä jatkokäsittelyyn. Janne Välimäki kuormaa mäntytukit puutavara-auton kyytiin Alastarolla ja kuljettaa rungot Kyrön sahalle.

LP-Vampula Huittinen voittaa Nurmon Jymyn, ratkaisupallo

LP-Vampula Huittinen voitti kotikentällään Nurmon Jymyn naisten lentopallon Mestaruusliigan ottelussa 21.10.2017. LP Vampulan voittolukemat olivat 3–2 (25–14, 25–20, 18–25, 20–25, 15–9), videolla näkyy ottelun ratkaisupallo.

Laulu Suomen soi Heimolinnassa

Laulu Suomen soi -kuorotapahtuma Heimolinnassa 1.10.2017. Suomen laulun yhteislauluna yleisön kanssa kajauttavat Loimaan mieslaulajat, Loimaan naislaulajat ja Viihdekuoro LoiMaalaiset.