Loimaalla pelataan SM-tason curlingia

CURLING Loimaan jäähallissa pelataan ensi viikonloppuna SM-tason curlingia, kun sekä senioreiden että Mixed Doubles-sarjan suomenmestaruudet ratkotaan LähiTapiola Areenalla.
Tänä vuonna senioreiden SM-mitaleista taistelee myös Curling Club Loimaan tiimi, jonka muodostavat veljekset Pekka, Eero, Pertti ja Jouko Pihtilä.
– Finaaleihin pääsy oli meille yllätys, sillä emme ole aiemmin pärjänneet kokeneemmallakaan joukkueella. Kaikki mukana olevat joukkueet ovat kovia, joten neljän parhaan joukkoon pääseminen olisi suuri saavutus, Jouko Pihtilä kertoo.
Senioreiden finaalissa on mukana kahdeksan joukkuetta, ja jäsenten on oltava 50 vuotta täyttäneitä.
Mixed Doubles -sarjaa pelataan kahden hengen sekajoukkueissa. Suomen Curlingliitosta luvataan, että parikisan taso on todella korkea, sillä kymmenestä finaalijoukkueesta yhdeksällä on maajoukkuekokemusta.
Myös Mixed Doubles -sarjassa nähdään paikallisväriä, sillä mukana on loimaalaislähtöinen Eszter Juhász, joka kisailee viime vuoden tapaan yhdessä vuoden 2006 olympiahopeamitalisti Markku Uusipaavalniemen kanssa.
Molempien sarjojen voittajat lunastavat itselleen pääsyn huhtikuussa pidettäviin MM-kisoihin Sotšiin. MM-finaalipaikat ratkottiin Loimaalla myös vuosi sitten.

Senioreiden ja Mixed Doubles-sarjan curlingin SM-kisat Loimaan jäähallissa 2.–4.1.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla