Loimi-Kiekolle suurin lautakunta-avustus

LOIMAA Kaupungin vapaa-aikalautakunta päätti liikuntapalvelujen kohdeavustusten jaosta. Avustuksia myönnettiin yhteensä 24 198 euroa. Suurimman avustuksen saa Loimi-Kiekko, jolle myönnettiin 12 785 euroa.
Curling Club Loimaa saa 329, Loimaan Jankko/ampumahiihto 367, Loimaan Jankko/lentopallo 1 507, Loimaan Jankko/yleisurheilu 464, Loimaan Korikonkarit 192, Loimaan Leisku 514, Loimaan Minigolfaajat 695, Loimaan Naisvoimistelijat 1 198, Loimaan Palloseura 1 416, Loimaan Petanque 1 410, LP Junioripesis 1 289, Prättä-Jouset 1 833 ja Virttaan Nousu 199 euroa.
Hakijoista jäi ilman avustusta Loimaan Rullaajat, jonka hakemuksessa ei lautakunnan mukaan ollut myöntämisperusteiden mukaisia kustannuksia.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla