Loimaa 1.7.-31.8.

Muutoksia luvassa hallituksessa ja valtuustossa

POLITIIKKA Kokoomuksen valtuustoryhmä esittää, että Marja-Liisa Laitila nousee Loimaan kaupunginhallituksen jäseneksi ensi vuoden alussa.
Hallituksen nykyinen varapuheenjohtaja kokoomuksen Tarja Mäki-Punto-Ristanen on siirtymässä aiempien suunnitelmien mukaisesti kaupunginvaltuuston puheenjohtajaksi jäljellä olevaksi valtuustokaudeksi. Tähän saakka valtuuston puheenjohtajuus on ollut keskustalla.
Kokoomuksen Mika Mutala jättäytyy valtuuston varapuheenjohtajuudesta ja paikka siirtyy keskustalle.
Samalla hallituksen jäsen Tiina Perho on nousemassa kaupunginhallituksen varapuheenjohtajaksi Mäki-Punto-Ristasen tilalle. Perhon varajäsenenä on Sirpa Pietilä.
Hallitukseen Marja-Liisa Laitilan varajäseneksi esitetään Iina Saarikalliota.
Muutokset kaupunginvaltuuston ja -hallituksen kokoonpanoon on tarkoitus hyväksyä valtuuston ensimmäisessä kokouksessa tammikuussa.

Lari Kiviranta

 

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Miljoona-ilotulitus Loimaalla 24.2.2018

Loimaalla järjestettiin 24.2.2018 kaikkien aikojen suurimman Suomeen tulleen Eurojackpot-voiton kunniaksi ilotulitus. 90 miljoonan euron voiton tuonut peli oli pelattu Loimaan Prismassa. Iloitulituksen järjesti Veikkaus. Videon kuvasi Simo Päivärinta.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 8, 16.2.2018

Novida Loimaan lukion wanhat rokkaavat.

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla