Muuttoaika

Muutoksia luvassa hallituksessa ja valtuustossa

POLITIIKKA Kokoomuksen valtuustoryhmä esittää, että Marja-Liisa Laitila nousee Loimaan kaupunginhallituksen jäseneksi ensi vuoden alussa.
Hallituksen nykyinen varapuheenjohtaja kokoomuksen Tarja Mäki-Punto-Ristanen on siirtymässä aiempien suunnitelmien mukaisesti kaupunginvaltuuston puheenjohtajaksi jäljellä olevaksi valtuustokaudeksi. Tähän saakka valtuuston puheenjohtajuus on ollut keskustalla.
Kokoomuksen Mika Mutala jättäytyy valtuuston varapuheenjohtajuudesta ja paikka siirtyy keskustalle.
Samalla hallituksen jäsen Tiina Perho on nousemassa kaupunginhallituksen varapuheenjohtajaksi Mäki-Punto-Ristasen tilalle. Perhon varajäsenenä on Sirpa Pietilä.
Hallitukseen Marja-Liisa Laitilan varajäseneksi esitetään Iina Saarikalliota.
Muutokset kaupunginvaltuuston ja -hallituksen kokoonpanoon on tarkoitus hyväksyä valtuuston ensimmäisessä kokouksessa tammikuussa.

Lari Kiviranta

 

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.