Muuttoaika

Pyrintö nöyrtyi viidellä pisteellä – katso myös video

KORIPALLO Bisons Loimaa–Tampereen Pyrintö 76–71 (35–41). Bisons jatkoi hyviä otteitaan kotisalissaan, kun se päihitti Tampereen Pyrinnön tiistaina.
Ottelussa riitti tunnelmaa. Jotain intensiivisyydestä kertoo, että pelissä vihellettiin peräti neljä teknistä virhettä, kaikki eri pelaajille. Myös valmentajat noteerasivat korkean intensiteetin.
– Oli intensiivisin Korisliiga-ottelu, missä ollaan oltu, Pyrinnön valmentaja Pieti Poikola tuumi.
Bisonsin valmentaja Greg Gibson oli erityisen tyytyväinen yhteen tilastokohtaan. Bisons antoi peräti 22 koriin johtanutta syöttöä, mutta menetti vain kymmenesti. Se kertoo, että hyökkäyspeli rullaa mallikkaasti.
Anthony Hilliard (17/5/3/1r) teki loimaalaisista eniten pisteitä. Pyrinnön suurimmat pistesaaliit keräsivät Antero Lehto (17/5/7) ja Will Harris (18/10).
Bisonsin pelit jatkuvat perjantaina vieraskentällä. Se käväisee Kotkassa sarjakärki KTP:n vieraana. Vaikka sunnuntaina häämöttääkin VTB:n kotipeli TsSKAa vastaan, Gibson vakuutti, että Kotka on nyt tärkein tavoite.
– Nyt on mielessä vain perjantai. Mikään ei ole tärkeämpää kuin Kotka.

Jesse Kojo

Bisons voittaa Pyrinnön, pelin loppusekunnit

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.