Koti Loimaalta 2018

Ypäjällä vietetään ystävänpäivää jäällä

YPÄJÄLLÄ järjestetään koko perheen Ystävänpäiväluistelu Perttulan kentällä lauantaina 14. helmikuuta kello 15–17. Perinteistä rusettiluistelua mukailevan ystävän etsinnän ohessa tehdään yhteinen taulu, johon kirjataan mietteitä ystävyydestä. Yhteisen hauskanpidon lisäksi yksilötaitoja voi mitata taitoradalla.
Luistelua tahdittaa diskomusiikki. Tiskijukka kuuntelee mielellään toivekappaleita. Tapahtuman järjestävä Kulttuuri Puomi -yhdistys on pitänyt tärkeänä, että soitettavasta musiikista maksetaan myös asiaankuuluvat Teosto- ja Gramex-maksut.
Tapahtuma on ilmainen, mutta yhdistystä voi tukea puffetin antimia nauttimalla. Mailat toivotaan jätettävän tapahtuman ajaksi kentän ulkopuolelle, jotta luistimiin vasta totuttelevatkin uskaltautuvat jäälle. Tapahtuma järjestetään peuhupäivän merkeissä, jos kelit eivät mahdollista luistelua.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

vastuullista journalismia

Arkistot

Miljoona-ilotulitus Loimaalla 24.2.2018

Loimaalla järjestettiin 24.2.2018 kaikkien aikojen suurimman Suomeen tulleen Eurojackpot-voiton kunniaksi ilotulitus. 90 miljoonan euron voiton tuonut peli oli pelattu Loimaan Prismassa. Iloitulituksen järjesti Veikkaus. Videon kuvasi Simo Päivärinta.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 8, 16.2.2018

Novida Loimaan lukion wanhat rokkaavat.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 7, 16.2.2018

Fireman's dance Novida Loimaan lukion wanhojen esittämänä.

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu