Muuttoaika

Ypäjällä vietetään ystävänpäivää jäällä

YPÄJÄLLÄ järjestetään koko perheen Ystävänpäiväluistelu Perttulan kentällä lauantaina 14. helmikuuta kello 15–17. Perinteistä rusettiluistelua mukailevan ystävän etsinnän ohessa tehdään yhteinen taulu, johon kirjataan mietteitä ystävyydestä. Yhteisen hauskanpidon lisäksi yksilötaitoja voi mitata taitoradalla.
Luistelua tahdittaa diskomusiikki. Tiskijukka kuuntelee mielellään toivekappaleita. Tapahtuman järjestävä Kulttuuri Puomi -yhdistys on pitänyt tärkeänä, että soitettavasta musiikista maksetaan myös asiaankuuluvat Teosto- ja Gramex-maksut.
Tapahtuma on ilmainen, mutta yhdistystä voi tukea puffetin antimia nauttimalla. Mailat toivotaan jätettävän tapahtuman ajaksi kentän ulkopuolelle, jotta luistimiin vasta totuttelevatkin uskaltautuvat jäälle. Tapahtuma järjestetään peuhupäivän merkeissä, jos kelit eivät mahdollista luistelua.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.