”Ei tarvetta muuttaa jätteenkuljetusta”

ORIPÄÄN kunnanhallitus ei näe tarvetta muuttaa nykyistä jätteenkuljetusjärjestelmää.
Hallituksen mukaan jätteenkuljetuspalveluja on riittävästi tarjolla, mikä turvaa laadukkaan jätehuollon. Nykyinen käytäntö tarjoaa myös kotitalouksille mahdollisuuden valita ja kilpailuttaa järjestelmän omien tarpeiden perusteella.
Kunnanhallitus käytännössä toisti aiemman keväällä 2013 antamansa lausunnon siitä, millä tavoin jätehuolto tulisi hoitaa kunnan alueella.
Oripäässä on kiinteistön haltijan järjestämä jätteenkuljetus, joka on eri osapuolilta saadun palautteen mukaan toimiva.
Forssan kaupungin jätelautakunta päätti kesällä 2013 jatkaa Loimi-Hämeen jäteyhtiön yhteistoiminta-alueella kunnan vastuulla olevan jätteen keräystä kiinteistön haltijan järjestämänä jätteenkuljetuksena.
Sittemmin jätelautakunnan päätöksestä valitettiin hallinto-oikeuteen, joka palautti asian uudelleen valmisteltavaksi.

Lari Kiviranta

 

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Miljoona-ilotulitus Loimaalla 24.2.2018

Loimaalla järjestettiin 24.2.2018 kaikkien aikojen suurimman Suomeen tulleen Eurojackpot-voiton kunniaksi ilotulitus. 90 miljoonan euron voiton tuonut peli oli pelattu Loimaan Prismassa. Iloitulituksen järjesti Veikkaus. Videon kuvasi Simo Päivärinta.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 8, 16.2.2018

Novida Loimaan lukion wanhat rokkaavat.

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla