Huippujazzia Taidetalon salissa – tsekkaa videolta

Jatsikansa tulee, totesi jo Dave Lindholm aikoinaan.

Jatsikansa tulee, totesi jo Dave Lindholm aikoinaan.

LOIMAA Huippujazzia soittava Aleatoric-trio esiintyi Loimaan Taidetalossa tiistai-iltana. Trio kuvailee tyylinsä olevan hallitun sattumanvaraista, mikä osoittautui nappiluonnehdinnaksi.
Pianisti Aki Rissanen, saksofonisti Robin Verheyen ja rumpali Markku Ounaskari näyttivät viihtyvän intiimissä salissa hyvin.
– Täällä on miellyttävä soittaa, ja seinillä oleva taide tekee tilasta hyvin inspiroivan, Verheyen sanoi.
Erittäin kokenut, palkittu ja piirien arvostama Ounaskari näytti, että rumpalointi ei todellakaan ole mitään mäiskimistä vaan tyylikästä nyanssien hallintaa ja biisinvalantaa, jossa ei välttämättä tarvita edes kapuloita tai -vispilöitä.
Konsertti oli osa ranskalais-suomalaista Vapaat äänet -kiertuetta, joka toteutetaan Vapaiden äänien ja Suomen Jazzliiton yhteistuotantona.
Paikalla oli parisenkymmentä jatsin ystävää.

Sampsa Hakala

 

 

 

 

 

 

 

 

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla