Muuttoaika

Huippujazzia Taidetalon salissa – tsekkaa videolta

Jatsikansa tulee, totesi jo Dave Lindholm aikoinaan.

Jatsikansa tulee, totesi jo Dave Lindholm aikoinaan.

LOIMAA Huippujazzia soittava Aleatoric-trio esiintyi Loimaan Taidetalossa tiistai-iltana. Trio kuvailee tyylinsä olevan hallitun sattumanvaraista, mikä osoittautui nappiluonnehdinnaksi.
Pianisti Aki Rissanen, saksofonisti Robin Verheyen ja rumpali Markku Ounaskari näyttivät viihtyvän intiimissä salissa hyvin.
– Täällä on miellyttävä soittaa, ja seinillä oleva taide tekee tilasta hyvin inspiroivan, Verheyen sanoi.
Erittäin kokenut, palkittu ja piirien arvostama Ounaskari näytti, että rumpalointi ei todellakaan ole mitään mäiskimistä vaan tyylikästä nyanssien hallintaa ja biisinvalantaa, jossa ei välttämättä tarvita edes kapuloita tai -vispilöitä.
Konsertti oli osa ranskalais-suomalaista Vapaat äänet -kiertuetta, joka toteutetaan Vapaiden äänien ja Suomen Jazzliiton yhteistuotantona.
Paikalla oli parisenkymmentä jatsin ystävää.

Sampsa Hakala

 

 

 

 

 

 

 

 

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.