Huippulentis houkuttelee hallille lauantaina

LOIMAA Liikuntahallilla järjestetään Lentopallon Superlauantai -tapahtuma lauantaina 7. maaliskuuta kello 12.30 alkaen.
Ohjelmassa on muun muassa mönkkäriajelua, hernekeittoa soppatykistä sekä lapsille puuhaa sisätiloissa.
Pelit alkavat kello 14, jolloin pelataan LP-Vampulan ja LP Viestin välinen naisten kolmas pudotuspeliottelu. Hurrikaani ja Rantaperkiön Isku kohtaavat kello 17 alkavassa pelissä.
Otteluiden välissä on ennakkohaastatteluja sekä otteluiden jälkeen loppukahvit. Peleissä on mukana kommentaattorit, ja myös Mestaruusliigan tiedottaja Toni Flink tekee haastatteluja päivän aikana.
Tapahtumapaikalla on makkara- ja nakkibaari sekä kahviopalvelut.
Koko päivä striimataan ja lähetetään suorana netissä Mestaruusliigan sivuilla, Hurrikaanin sivuilla ja LP-Vampulan sivuilla.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla