Muuttoaika

Huippulentis houkuttelee hallille lauantaina

LOIMAA Liikuntahallilla järjestetään Lentopallon Superlauantai -tapahtuma lauantaina 7. maaliskuuta kello 12.30 alkaen.
Ohjelmassa on muun muassa mönkkäriajelua, hernekeittoa soppatykistä sekä lapsille puuhaa sisätiloissa.
Pelit alkavat kello 14, jolloin pelataan LP-Vampulan ja LP Viestin välinen naisten kolmas pudotuspeliottelu. Hurrikaani ja Rantaperkiön Isku kohtaavat kello 17 alkavassa pelissä.
Otteluiden välissä on ennakkohaastatteluja sekä otteluiden jälkeen loppukahvit. Peleissä on mukana kommentaattorit, ja myös Mestaruusliigan tiedottaja Toni Flink tekee haastatteluja päivän aikana.
Tapahtumapaikalla on makkara- ja nakkibaari sekä kahviopalvelut.
Koko päivä striimataan ja lähetetään suorana netissä Mestaruusliigan sivuilla, Hurrikaanin sivuilla ja LP-Vampulan sivuilla.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.