Muuttoaika

Kirjastoasiointi hoituu jo itsepalveluna Punkalaitumella

PUNKALAIDUN – Tätä on ihan helppo käyttää, Pohjoisseudun koulun kolmasluokkalainen Siiri Ylösmäki näyttää ja vilauttaa kirjan takakantta viivakoodinlukijan alla. Hän on koulutoveriensa kanssa käymässä Punkalaitumen kirjastossa ja palauttaa viimeksi lainaamansa kirjat ennen kuin lainaa taas uusia.

Iida Mettänen, Siiri Ylösmäki ja Nita Mahlamäki koekäyttäjinä. Hyvin sujui. Tytöt olivat kirjastokäynnillä Pohjoisseudun koulusta. Kuva: Anu Salo

Iida Mettänen, Siiri Ylösmäki ja Nita Mahlamäki koekäyttäjinä. Hyvin sujui. Tytöt olivat kirjastokäynnillä Pohjoisseudun koulusta. Kuva: Anu Salo

Molemmat toimenpiteet hoituvat nyt itsepalveluna automaatilla, joka on ollut kirjaston asiakkaiden käytössä parisen viikkoa. Ensi kokemukset ovat rohkaisevia nyt, kun tietoliikenneyhteydet on alkuvaikeuksien jälkeen saatu viimein toimimaan. Automaatti ohjaa asiointia kirjallisin ohjein vaihe vaiheelta. Kun on kerran kokeillut, on homma hanskassa ja kirjat tai muu aineisto kassissa. Palautus sujuu samaan malliin.

SUURISSA KIRJASTOISSA itsepalvelu on jo vakiintunutta arkipäivää, pieniin se on alkanut tulla vähitellen. Punkalaitumella hankintapäätös tehtiin viime vuonna.
– Laite tuli meille jo joulukuussa, mutta ensi lainat sillä tehtiin vasta nyt maaliskuussa, Punkalaitumen kirjastotoimenjohtaja Jari Hjelm sanoo.

Anu Salo

 

Lue lisää 19.3.2015 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.

Ilmoituksia lehdestä

Klikkaa ilmoitus isommaksi

Tilaajapalvelija –