Loimaa 1.7.-31.8.

Poistot kiersivät muotinäytöksessä

LOIMAA Viitanliepeissä tietokoneen osia, iltapuvussa verhokangasta. Sohvan verhoiluna palvellut kankaanpalakin on saanut vielä uuden elämän, matonkuteista ja sängynpeitteistä puhumattakaan.

Tässä he ovat kaikki, suunnittelija Mikael Hanttu keskellä, näytöksen mallit ympärillään. Kierrätysmuotia esittelevälle näytökselle on suunnitteilla jo jatkoakin. Kuva. Anu Salo

Tässä he ovat kaikki, suunnittelija Mikael Hanttu keskellä, näytöksen mallit ympärillään. Kierrätysmuotia esittelevälle näytökselle on suunnitteilla jo jatkoakin. Kuva: Anu Salo

Kun nähtäville tuodaan kierrätysmateriaaleista ommeltujen vaatteiden ja asusteiden muotinäytös, saa katsottavakseen runsaan kattauksen ahaa-elämyksillä maustettua silmänruokaa. Joku on nähnyt arvoa kankaanpaloissa, jotka joku muu on ollut jo valmis heittämään pois. Syntyy uutta ja varmasti uniikkia – edullistakin.
Kierrätysvaatteiden muotikatselmuksen näyttämöksi on valikoitunut juuri sopivan rouhea miljöö eli Texvex-tekstiilikeräyksen tyyssija Lapiduksenkujalla, Loimaalla.

Anu Salo

 

Lue lisää 21.3.2015 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Miljoona-ilotulitus Loimaalla 24.2.2018

Loimaalla järjestettiin 24.2.2018 kaikkien aikojen suurimman Suomeen tulleen Eurojackpot-voiton kunniaksi ilotulitus. 90 miljoonan euron voiton tuonut peli oli pelattu Loimaan Prismassa. Iloitulituksen järjesti Veikkaus. Videon kuvasi Simo Päivärinta.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 8, 16.2.2018

Novida Loimaan lukion wanhat rokkaavat.

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla