Stam1nan energia vetosi yleisöön

LOIMAA Suomen suosituimpiin metalliyhtyeisiin lukeutuva Stam1na on tunnettu räjähtävästä energiastaan. Meininki upposi yleisöön myös Loimaalla, sillä bändi keräsi lauantai-illalla Heimolinnan täyteen.

Kitaristi Pekka Olkkonen riehaantui lavalla. Kuva: Maija Paloposki

Kitaristi Pekka Olkkonen riehaantui lavalla. Kuva: Maija Paloposki

– Kun Loimaalla esiintyy yksi omista lempparibändeistä, niin täytyy tarttua tilaisuuteen. Onhan se aika harvinaista, että täällä on noin iso bändi, Sofia Sundberg, 16, Salla Lindholm, 16, ja Arttu Parviainen, 20, hehkuttivat ennen keikkaa.
Loimaalaiset Lindholm ja Sundberg kiittelivät myös sitä, että keikka oli ikärajaton.
– Olimme syksyllä Loivarrockissa, mutta muuten täällä ei ole alaikäisille juuri musiikkitarjontaa. Tämä tapahtuma olikin tervetullut, tytöt kertoivat.

 Vuonna 1996 toimintansa aloittanut Stam1na on noussut suosioon energisillä keikoillaan ja kriittisillä lyriikoillaan. Albumeja yhtye on julkaissut viisi, joista kolme on myynyt kultaa. Emmojakin bändi on haalinut jo neljä, ja niistä viimeisimmän se sai vain päivää ennen Loimaan-keikkaa, kun bändin levy SLK palkittiin vuoden parhaana metallialbumina.

Maija Paloposki

 

Lue lisää 3.3.2015 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla