Kädentaitajat esittäytyvät ympäri Loimaata

Frivolité eli käpypitsi on omiaan vaikkapa keveiden korvakorujen toteuttamiseen. Kuva: Anu Salo

Frivolité eli käpypitsi on omiaan vaikkapa keveiden korvakorujen toteuttamiseen. Kuva: Anu Salo

LOIMAAN Työväenopisto kokeilee tänä vuonna hajautettua kevätnäyttelyä, joka esittelee opiskelijoiden aikaansaannoksia siellä, missä niitä on tehtykin. Tänä viikonloppuna esitellään töitä Alastaron Lasipalatsissa, opistotalossa ja Vesikoskitalossa sekä Mirjakodissa Mellilässä. Näyttelypaikat ovat avoinna kello 11–18.

Tyyny kukkii raikkaissa väreissä. Kuva: Anu Salo

Tyyny kukkii raikkaissa väreissä. Kuva: Anu Salo

– Hajauttaminen on nyt tällainen kokeilu, jossa opiskelijat ovat mukana pystytystöissä ja myös valvomassa näyttelyitä. Samalla hajauttaminen on vähän muistutusta siitä, että Loimaan työväenopisto on koko Loimaan alueella toimiva opisto, jonka ryhmissä kokoonnutaan useissa kymmenissä paikoissa, suunnittelijaopettaja Marja Junnikkala sanoo.

 

Tuttu suojelusenkeliaihe on toteutettu taidokkaasti nypläämällä. Kuva: Anu Salo

Tuttu suojelusenkeliaihe on toteutettu taidokkaasti nypläämällä. Kuva: Anu Salo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lue lisää 11.4.2015 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry