Muuttoaika

Kädentaitajat esittäytyvät ympäri Loimaata

Frivolité eli käpypitsi on omiaan vaikkapa keveiden korvakorujen toteuttamiseen. Kuva: Anu Salo

Frivolité eli käpypitsi on omiaan vaikkapa keveiden korvakorujen toteuttamiseen. Kuva: Anu Salo

LOIMAAN Työväenopisto kokeilee tänä vuonna hajautettua kevätnäyttelyä, joka esittelee opiskelijoiden aikaansaannoksia siellä, missä niitä on tehtykin. Tänä viikonloppuna esitellään töitä Alastaron Lasipalatsissa, opistotalossa ja Vesikoskitalossa sekä Mirjakodissa Mellilässä. Näyttelypaikat ovat avoinna kello 11–18.

Tyyny kukkii raikkaissa väreissä. Kuva: Anu Salo

Tyyny kukkii raikkaissa väreissä. Kuva: Anu Salo

– Hajauttaminen on nyt tällainen kokeilu, jossa opiskelijat ovat mukana pystytystöissä ja myös valvomassa näyttelyitä. Samalla hajauttaminen on vähän muistutusta siitä, että Loimaan työväenopisto on koko Loimaan alueella toimiva opisto, jonka ryhmissä kokoonnutaan useissa kymmenissä paikoissa, suunnittelijaopettaja Marja Junnikkala sanoo.

 

Tuttu suojelusenkeliaihe on toteutettu taidokkaasti nypläämällä. Kuva: Anu Salo

Tuttu suojelusenkeliaihe on toteutettu taidokkaasti nypläämällä. Kuva: Anu Salo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lue lisää 11.4.2015 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.

Ilmoituksia lehdestä

Klikkaa ilmoitus isommaksi

SSS Kaffepaussi 7.1.2018