Muuttoaika

Keskustan vaalivoitto näkyi seudulla

LOIMAAN SEUTU Keskusta kohensi kannatustaan viime eduskuntavaaleista muissa seudun kunnissa paitsi Humppilassa. Keskusta on Loimaan seudun kunnista suurin puolue Punkalaidunta lukuun ottamatta.
Suosion kasvu oli näkyvintä Oripäässä, jossa keskustan kannatus kasvoi 8,6 prosenttiyksikköä. Myös Loimaalla puolue tukevoitti asemaansa 5,5 prosenttiyksiköllä.
Sen sijaan Humppilassa keskusta pakitti neljän vuoden takaisesta 6,5 prosenttiyksiköllä.
Varsinais-Suomessa keskusta onnistui saamaan yhden lisäpaikan, ja se oli maakunnan kolmanneksi suurin puolue 16,2 prosentin kannatuksella. Keskustalla on nyt kolme kansanedustajaa maakunnasta.

Keskustan Olavi Ala-Nissilä oli äänikuningas Loimaan äänestyspaikoilla paitsi Alastarolla ja Virttaalla, joissa Annika Saarikko (kesk.) keräsi eniten kannatusta.

Lari Kiviranta

Vaalien tuloksesta ja äänestysaktiivisuudesta Loimaan seudun näkökulmasta on luvassa kattavasti juttua tiistain Loimaan Lehteen.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.