Loimaa 1.7.-31.8.

Artturi Verho penkkasi SE:n Helsingissä

PENKKIPUNNERRUS Loimaalainen Artturi Verho pärjäsi loistavasti Helsingissä järjestetyssä Klassisen penkkipunnerruksen kisassa, joka toimi myös elokuun SM-kisojen tulosrajakisana.
Verho punnersi -59 kg:n sarjassa. Verhon mukaan ikäluokka oli avoin, mutta normaalisti se on alle 20-vuotiaat (M20). Hänen kisapainonsa oli 58,25 kiloa.
– Kolmas nosto oli kaikkein paras, 112,5 kiloa rautaa tangossa. Painomäärä on oman ikä/painoluokan epävirallinen ME-tulos. Nosto oli kaikkein hitain, kädet suoraksi… ja tuomariäänin 3–0 hyväksytysti ylhäällä. Näin ollen lopputulos 112,5 kiloa -59kg:n sarjassa. Uusi Suomen-Ennätys alle 20- (M20) ja alle 23-vuotiaissa (M23), syystäkin tyytyväinen Mellilän mies kertoo.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Miljoona-ilotulitus Loimaalla 24.2.2018

Loimaalla järjestettiin 24.2.2018 kaikkien aikojen suurimman Suomeen tulleen Eurojackpot-voiton kunniaksi ilotulitus. 90 miljoonan euron voiton tuonut peli oli pelattu Loimaan Prismassa. Iloitulituksen järjesti Veikkaus. Videon kuvasi Simo Päivärinta.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 8, 16.2.2018

Novida Loimaan lukion wanhat rokkaavat.

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla