Muuttoaika

Artturi Verho penkkasi SE:n Helsingissä

PENKKIPUNNERRUS Loimaalainen Artturi Verho pärjäsi loistavasti Helsingissä järjestetyssä Klassisen penkkipunnerruksen kisassa, joka toimi myös elokuun SM-kisojen tulosrajakisana.
Verho punnersi -59 kg:n sarjassa. Verhon mukaan ikäluokka oli avoin, mutta normaalisti se on alle 20-vuotiaat (M20). Hänen kisapainonsa oli 58,25 kiloa.
– Kolmas nosto oli kaikkein paras, 112,5 kiloa rautaa tangossa. Painomäärä on oman ikä/painoluokan epävirallinen ME-tulos. Nosto oli kaikkein hitain, kädet suoraksi… ja tuomariäänin 3–0 hyväksytysti ylhäällä. Näin ollen lopputulos 112,5 kiloa -59kg:n sarjassa. Uusi Suomen-Ennätys alle 20- (M20) ja alle 23-vuotiaissa (M23), syystäkin tyytyväinen Mellilän mies kertoo.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.