Dima Dolgopolov ja Luke Smith Hurrikaaniin

LENTOPALLO Ukrainalaispassari Dima Dolgopolov, 22 (195 cm) pyörittää ensi kaudella Hurrikaanin peliä. Viime kaudella Dolgopolov pelasi Kazakstanissa. Hän kuuluu myös Ukrainan maajoukkuerinkiin ja on läpikäynyt kaikki maan juniorimaajoukkueet.
– Hain passaria, joka pelaa paljon keskeltä ja käyttää keskipelaajia hyväkseen. Dima on myös fyysisesti erittäin vahva, ja nuorella miehellä on vaarallinen aloitussyöttö, analysoi Hurrikaanin valmentaja Nicola Giolito uutta passarivahvistusta.
Hurrikaaniin liittyy myös todella kovilla meriiteillä marinoitunut Australian maajoukkueessa 84 pelissä esiintynyt yleispelaaja Luke Smith, 24 (204 cm). Smith oli mukana myös Lontoon olympialaisissa, joten Hurrikaani ja valmennusjohto odottavat australialaisesta uutta vastuunkantajaa. Viime kauden australialainen viihtyi Saksan Bundesliigassa TSV Herrshingin joukkueessa.
– Pitkä, ulottuva ja äärettömän tulivoimainen hyökkäyssuuntaan. Odotan mieheltä todella kovaa tulosta, Giolito perusteli valintaa.
Smith on pelannut urallaan Saksan lisäksi ammatikseen Ruotsissa, Tshekissä ja Italiassa.
– Tarvitsimme laitapelaajaa, joka pystyy tekemään omia ratkaisuja isoakin torjuntaa vastaan. Varsinkin euro-cupissa vastustajalla on miltei aina rakentaa pitkä ja iso torjunta verkolle.

Valtteri Arra

Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

tilaajapalvelija 23.1.2019

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla