Erikoissairaanhoito saattaa alijäämäyttää Oripään taloutta

ORIPÄÄ Erikoissairaanhoidon kustannukset saattavat ylittyä Oripäässä tänä vuonna jopa yli puolella miljoonalla eurolla, jos kustannukset kehittyvät loppuvuonna samansuuntaisesti kuin alkuvuodesta.
Arvio ilmenee Oripään kunnanhallituksen esityslistalta.
Vt. kunnanjohtaja Pekka Paju laskee, että toteutuessaan tämä aiheuttaisi satojen tuhansien eurojen alijäämän kunnan tämän vuoden tulokseen. Tämä siitäkin huolimatta, että muualla kunnan käyttötaloudessa tulisi alituksia.
– Ei tälle oikein voi muuta kuin siunailla, hän luonnehtii erikoissairaanhoidon kustannuskehitystä.
Kunnan lopullinen maksuosuus erikoissairaanhoidosta täsmentyy vasta ensi vuoden puolella.

Lari Kiviranta

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Miljoona-ilotulitus Loimaalla 24.2.2018

Loimaalla järjestettiin 24.2.2018 kaikkien aikojen suurimman Suomeen tulleen Eurojackpot-voiton kunniaksi ilotulitus. 90 miljoonan euron voiton tuonut peli oli pelattu Loimaan Prismassa. Iloitulituksen järjesti Veikkaus. Videon kuvasi Simo Päivärinta.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 8, 16.2.2018

Novida Loimaan lukion wanhat rokkaavat.

Pala Kakkua

Tilaa lahjalehti

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry