Muuttoaika

Hans-Veli Huhtala tangoäänestyksessä

Loimaalainen Hans-Veli Huhtala on päässyt jatkoon Seinäjoen Tangomarkkinat 2015 -laulukilpailun esikarsinnasta.
Naisten sarjassa jatkoon valittiin muun muassa Emmi Jokinen, joka asuu Helsingissä mutta on kotoisin Humppilasta.
Jatkoon valittiin yhteensä 50 nais- ja 50 mieslaulajaa, joita yleisö voi nyt äänestää netissä seuraavaan vaiheeseen eli Turussa 6. kesäkuuta pidettävään Tangomaratoniin.
Yleisöäänten perusteella jatkaa 20 nais- ja 20 mieslaulajaa. Yleisön valitsemien kilpailijoiden lisäksi tuomaristo kutsuu Tangomaratoniin 10 + 10 kilpailijaa.
Huhtala osallistuu nettiäänestykseen kappaleella Mustasukkaisuutta. Jokisen kappale on Siks oon mä suruinen.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.