Loimaa 1.7.-31.8.

Neuvosto säilyttäisi kirkollisveron nykyisellään

LOIMAAN seurakunnan kirkkoneuvosto esittää, että kirkollisveroprosentti pysyisi ensi vuonna nykyisellään eli 1,6 prosentissa.
Kirkollisveroprosenttia korotettiin 1,4 prosentista 1,6 prosenttiin vuodelle 2012. Vuoden 2015 tilitetyt verotulot tammi–toukokuussa ovat pysyneet samalla tasolla kuin edellisvuonna.
Loimaan seurakunnan jäsenmäärä on laskenut keskimäärin 200 jäsenen verran vuodessa vuosina 2009–2012. Verotulojen menetyksenä se tarkoittaa keskimäärin 40 000 euroa vuodessa.
Viime vuonna jäsenmäärä väheni lähes 300:lla. Kirkkoneuvoston jaoston mukaan veroprosentin noston asemesta seurakunnan pitääkin etsiä muita keinoja talouden kohentamiseksi.
Vuoden 2016 tuloveroprosentti menee vielä kirkkovaltuuston hyväksyttäväksi.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Miljoona-ilotulitus Loimaalla 24.2.2018

Loimaalla järjestettiin 24.2.2018 kaikkien aikojen suurimman Suomeen tulleen Eurojackpot-voiton kunniaksi ilotulitus. 90 miljoonan euron voiton tuonut peli oli pelattu Loimaan Prismassa. Iloitulituksen järjesti Veikkaus. Videon kuvasi Simo Päivärinta.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 8, 16.2.2018

Novida Loimaan lukion wanhat rokkaavat.

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla