Mistä on kyse? Lukija, keksi tähän kuvateksti

 

Mistä on tässä kyse?

Mistä on tässä kyse?

Reilu viikko sitten (LL 26.5.) alkanut Keksi kuvateksti -sarjamme jatkuu. Tuleeko sinulle mieleen oheiseen kuvaan sopiva hauska, naseva tai oivaltava kuvateksti?
Ehdotuksia voi lähettää joko KERRO-tekstiviestillä: näppäile teksti KERRO, välilyönti, ja ehdotuksesi ja nimesi. Lähetä viesti numeroon 16350. Yhden viestin hinta on 0,95 euroa.
Kuvatekstin voi lähettää myös LL:n nettisivuilta www.loimaanlehti.fi löytyvän Palaute-linkin kautta. Tai kirjoittaa sen tämän jutun alapuolelta löytyvään keskusteluosioon.
Kuvatekstittömiä kuvia julkaistaan jatkossa lisää, ja osa niistä voi olla myös lukijoiden kuvia. Eli eikun kuvaamaan kuvaamaan yllättäviä asioita ympäristöstä. Toivottavasti löytyy muutakin kuin roskaa.
Kuvia voi lähettää toimitus@loimaalehti.fi -osoitteeseen. Kuvien tulisi olla mieluusti 1 megatavun kokoisia, jotta ne olisivat painokelpoisia.
Sarjan aloittaneeseen kuvaan tuli ilahduttavan paljon ehdotuksia, ja ne julkaistiin lehdessä lauantaina 30. toukokuuta.

 

Lue lisää 4.6.2015 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla