Muuttoaika

Bisons ja Eero Aaltonen jatkosopimukseen

KORIPALLO Biisonien luottopeluri ja Loimaan oma poika Eero Aaltonen jatkaa Bisonsin riveissä kaudella 2015–2016.
Aaltonen loukkaantui talvella Lapuaa vastaan pelatussa ottelussa ja joutui olemaan loppukauden sivussa. Hän on kuitenkin valmis pelaamaan liigakauden alkaessa, jos kuntoutuminen etenee suunnitellussa aikataulussa.
Vajaaksi jääneellä kaudella 2014–2015 Aaltonen ehti pelata 21 ottelua 4,2 pisteen ja 0,8 levypallon keskiarvolla.
– Olemme erittäin innoissamme Eeron jatkosta. Hän on kuitenkin paikkakuntalaisille tuttu kasvo ja yksi syy siihen, että Bisons-joukkue ylipäänsä pelaa tällä tasolla, Bisonsin toimitusjohtaja Aku Perho kommentoi.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.