Henri Niemistö, Juho-Matti Henttonen ja Aapeli Alanen Bisonsiin

KORIPALLO Vuonna 1996 syntyneet nuorten maajoukkuepelaajat Henri Niemistö, Juho-Matti Henttonen sekä Aapeli Alanen siirtyvät Biisoneiden vahvuuteen. Pelaajat nähdään kaudella 2015–2016 myös FoKoPo:n paidassa seurojen uuden yhteistyön myötä.
Topo-kasvatti Henri Niemistö siirtyy Tapiolan Hongasta Loimaalle. 73 nuorten maaottelua pelannut Niemistö merkkautti viime kaudella Korisliigassa tehot 6.8 pistettä ja 1.7 levypalloa reilussa 21 minuutissa.
Namika Lahden kasvatit Juho-Matti Henttonen ja Aapeli Alanen siirtyvät kasvattajaseurastaan Loimaalle. Molemmat pelaajat juhlivat viime kaudella A-poikien suomen mestaruutta Namika Lahden paidassa.
72 nuorten maaottelua pelannut Henttonen kirjautti A-poikien SM-sarjassa 16.4 pistettä ja 8.9 levypalloa reilussa 28 minuutissa. Viime kesänä hänet valittiin 18-vuotiaiden B-divisioonan EM-kisojen all stars -viisikkoon.
59 nuorten maaottelua pelannut Alanen valittiin SM-sarjan kauden 2014–2015 A-poikapelaajaksi. Alanen kirjautti kaudella tehot 19.1 pistettä, 9.8 levypalloa sekä 3.2 syöttöä vajaassa 30 minuutissa.
FoKoPo:n päävalmentaja sekä Biisoneiden ja FoKoPo:n yhteistyökoordinaattori Joonas Iisalo sanoo, että kaikilla kolmella on erinomainen potentiaali.
– Tunnen kaikki pelaajat entuudestaan juniorimaajoukkueista ja tiedän heidän tähtäävän korkealle urallaan. Tällaisia pelaajia haluamme auttaa eteenpäin. Seurojen yhteistyön myötä heillä on mahdollisuus saada arvokkaita minuutteja sekä 1A-divisioonassa että Korisliigassa.

Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla