Raskas liikenne tehovalvonnassa

MAANTIET Poliisi valvoo tehostetusti raskasta liikennettä koko maassa kuluvan viikon torstaina ja perjantaina 23.–24.7. Valvontateemaan osallistuvat kaikki poliisilaitokset.
Tavoitteena on liikenneturvallisuuden parantaminen sekä kuljetusrikollisuuden torjunta ja paljastaminen.
– Valvontaa kohdennetaan erityisesti ajo- ja lepoaikojen, ajoneuvon kunnon ja kuormauksen sekä rattijuopumusten valvontaan, poliisitarkastaja Kari Onninen Poliisihallituksesta sanoo.
Raskaan liikenteen onnettomuudet ovat olleet edelleen laskussa. Raskaan liikenteen onnettomuudet ovat tammi–toukokuun aikana vähentyneet edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna 1 393:sta 1 271:een (vähennystä 8,8 %).
Valvonnassa kiinnitetään lisäksi huomiota kuljetustoimintaan liittyvän muun rikollisuuden paljastamiseen sekä sellaisen rikollisuuden paljastamiseen, jossa käytetään hyväksi kuljetuksia.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla