Muuttoaika

Damion Dantzler palaa Bisonsin kakkosvalmentajaksi

KORIPALLO Bisons Loimaa saa kakkosvalmentajakseen tutun miehen Bisonsin alkutaipaleelta eli Damion Dantzlerin. Hän oli nostamassa LoKoKoa Korisliigaan pelaajan roolissa ja myöhemmin, sarjanousun jälkeen, valmentajana Bisonsin nimen alla. Dantzler palaa Loimaalle Kaarinasta, missä hän toimi päävalmentajana kahden kauden ajan.

Bisons saa kakkosvalmentajakseen tutun miehen eli Damion Dantzlerin.

Bisons saa kakkosvalmentajakseen tutun miehen eli Damion Dantzlerin.

– On suuri etu saada joukkueeseen valmentaja, jolle sekä Bisons että Korisliiga pelaajineen ovat entuudestaan tuttuja. Näin aikaa ei kulu uuden kulttuurin opetteluun. Damion on hieno persoona, enkä voisi kuvitella ketään sopivampaa Joonaksen (Iisalo) isoja saappaita täyttämään, kertoo Bisonsin toimitusjohtaja Aku Perho.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.