Eero Retulaiselle SM-kultaa

PAINONNOSTO Eero Retulainen, 22, voimaili parhaan nostajan tittelin Helsingissä pidetyissä painonnoston SM-kisoissa. Miestä on jälleen vaivannut polvikipu, ja valmistautuminen kilpailuihin on ollut isojen painojen osalta epävarmaa. Yhteistulos oli tavanomainen 313 kiloa.
Suomen mestaruutta alle 23-vuotiaiden 94 kg:n sarjassa tavoitteli seitsemän nostajaa.

Retulainen aloitti tempaukset 141 kilolla, joka nousi varmasti suorille käsille. Toisella ja kolmannella nostolla hän yritti 146 kg:n painomäärää, mutta tällä kertaa rauta painoi liikaa. Kilpailu latistui tempauksen jälkeen, kun kovin kilpakumppani Rikhard Pirkkiö jäi ilman tulosta 142 kilon painosta.
Työntönostojen tulostaso sarjassa 94 kg oli jälleen vaatimaton. Porin Kimmo Lehtikangas työnsi 150 kg ja kun hän tempaisi 133 kg, niin 283 kilon yhteistuloksella irtosi SM-hopeaa.
Työnnöt Retulainen aloitti 172 kg:n painoista. Raudat tulivat kevyesti rinnalle ja menivät helpon tuntuisesti ylös. Toiseen nostoon kuormattiin 182 kiloa. Tanko liikkui vedon aikana koko ajan edessä ja raudat eivät tulleet rinnalle. Kolmannella työnnöllä painot tulivat rinnalle, mutta eivät menneet ylös asti.
Sarjan miehet a 23 v. 94 kg sarjan voittaja ja kilpailuiden paras nostaja tuli siis Oripäästä Luikistonkulmalta, vaikka edustaakin Turun Atleettiklubia.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla