Loimaa 1.7.-31.8.

Konehalli tuhoutui tulipalossa

LOIMAA Mellilän Penninkulmantiellä sijainnut konehalli tuhoutui tulipalossa lauantaina aamuyöllä.
Kun palokunta saapui paikalle, halli oli jo täyden palamisen vaiheessa. Sammutustöitä vaikeuttivat hallissa räjähdelleet kaasupullot.
Paikalla olleet Loimaan, Kosken, Ypäjän ja Pöytyän yksiköt onnistuivat rajaamaan palon niin, ettei se levinnyt lähistöllä sijaitseviin asuinrakennukseen ja saunarakennukseen.

Konehallin palon  sammutustöitä vaikeuttivat hallissa räjähdelleet kaasupullot. Kuva: Simo Päivärinta

Konehallin palon sammutustöitä vaikeuttivat räjähdelleet kaasupullot. Kuva: Simo Päivärinta

1970–80-luvuilla rakennettu 160 neliön suuruinen halli tuhoutui palossa täysin, samoin kuin hallin irtaimisto. Yksityisomistuksessa olleessa hallissa säilytettiin muun muassa kolmea autoa, kahta traktoria ja mönkijää.
Rakennuspalo ei aiheuttanut henkilövahinkoja. Palon syttymissyystä ei ole tietoa.

Kiti Salonen

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Miljoona-ilotulitus Loimaalla 24.2.2018

Loimaalla järjestettiin 24.2.2018 kaikkien aikojen suurimman Suomeen tulleen Eurojackpot-voiton kunniaksi ilotulitus. 90 miljoonan euron voiton tuonut peli oli pelattu Loimaan Prismassa. Iloitulituksen järjesti Veikkaus. Videon kuvasi Simo Päivärinta.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 8, 16.2.2018

Novida Loimaan lukion wanhat rokkaavat.

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla