Koti Loimaalta 2018

Oripäässä kehotus liittyä viemäriverkkoon

ORIPÄÄN kunta lähettää kehotuksen liittyä kunnan viemäriverkostoon niille kiinteistönomistajille, jotka eivät ole siihen vielä liittyneet.
Teknisen lautakunnan päätöksen mukaan kunnalliseen verkostoon on liityttävä marraskuun loppuun mennessä. Kiinteistöt, joille kehotus lähetetään, sijaitsevat keskusta-alueella.
Oripään kunnanvaltuusto on vahvistanut vesi- ja viemärilaitoksen toiminta-alueet joulukuussa 2012. Tarkastuksen yhteydessä on havaittu, ettei kaikilla keskusta-alueen kiinteistöillä ole viemärilaitoksen liittymissopimusta.

Lari Kiviranta

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

vastuullista journalismia

Arkistot

Miljoona-ilotulitus Loimaalla 24.2.2018

Loimaalla järjestettiin 24.2.2018 kaikkien aikojen suurimman Suomeen tulleen Eurojackpot-voiton kunniaksi ilotulitus. 90 miljoonan euron voiton tuonut peli oli pelattu Loimaan Prismassa. Iloitulituksen järjesti Veikkaus. Videon kuvasi Simo Päivärinta.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 8, 16.2.2018

Novida Loimaan lukion wanhat rokkaavat.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 7, 16.2.2018

Fireman's dance Novida Loimaan lukion wanhojen esittämänä.

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu