Palloseura otti tyylikkään revanssin

JALKAPALLO Loimaan Palloseura kohtasi toistamiseen saman viikon aikana Turun Pallokerhon kakkosjoukkueen. Turussa kärsitty karvas 2–1-tappio muutettiin Hirvikosken kentällä suvereenilla esityksellä 4–1-voitoksi. Maalareina kunnostautuivat Tuomas Hakala kahdesti, Aaro Mäkiö ja Urim Hoda kertaalleen.
Ottelun alku oli toisintoa Turusta. TPK vetäytyi ja kotijoukkue piti palloa. Kuin varkain vieraat onnistuivat siirtymään johtoon nopeasti pelatun keskialueen vapaapotkun jälkeen. Vaikka Palloseura vyörytti hyökkäyksiään vieraiden maalille, tauolle lähdettiin 0–1-tappioasemasta.
Toisella jaksolla joukkue onnistui muuttamaan pallonhallinnan maaleiksi. Ensin Aaro Mäkiö teki koko kentän mittaisen nousun ja tarjoili pelivälineen Urim Hodalle. Hoda ampui takakulmaan tasoitusosuman. Vain 14 minuuttia myöhemmin peli oli jo 4–1 kotijoukkueelle. Tuomas Hakala pyöritteli puolustuksen Virttaankankaan vesiputkelle kahteen otteeseen ja Mäkiö tälläsi vapaapotkun 30 metristä suoraan sisään.Edustusjoukkueella oli ottelussa myös historiallinen hetki. Seitsemännelläkymmenennellä peliminuutilla vasta 14-vuotias Rei Hoda korvasi kentällä isänsä Urim Hodan. Näin saatiin jälleen yksi sukupolvi lisää LoPSilaisia miesten edustuksen riveihin. Rei pelasikin mallikkaasti viimeisen kaksikymppisen päässen pariin otteeseen kokeilemaan maalintekoakin. Tällä kertaa vastustajan maalivahti oli parempi, mutta näillä otteilla Rei tulee varmasti maalitilinsä lähitulevaisuudessa avaamaan.

LoPS:n ottelut jatkuvat torstaina Hirvikosken nurmella. Vastaan asettuu UPK Uudestakaupungista kello 19.15 alkaen. Otteluun on LoPSmaisesti vapaa pääsy.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry