Ronnie Clark Biisoneihin

KORIPALLO Bisons Loimaa on tehnyt vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Korisliigasta tutun Ronnie Clarkin kanssa. Clark on pelannut kolme edellistä kautta Tapiolan Hongan riveissä.

Tapiolan Hongassa pelannut Ronnie Clark siirtyy Bisonsiin. Kuva: SRT/Lehtikuva

Tapiolan Hongassa pelannut Ronnie Clark siirtyy Bisonsiin. Kuva: SRT/Lehtikuva

Clarkin tilillä on myös yksi SM-pronssi vuodelta 2012, jolloin hän pelasi ToPo:n riveissä. Viime kaudella Clark taisteli alaraajavamman kanssa, jonka vuoksi pelattuja otteluita kertyi ainoastaan 19. Vaikka viime kausi oli Clarkin uralla rikkonainen, hän palasi kentälle erittäin vahvasti, sillä viime kaudella pistekeskiarvo per ottelu oli 16,6 sekä levypalloja mies kahmi 5,7 per ottelu.
– Clarkin heittotaidoista kertovat viime kausien heittoprosentit. Kaudella 2013–2014 hän naputti kolmosheitot 42,1 prosentin tarkkuudella sisään ja myös viime kauden prosentti on todella kova, 41,3. Kun puhutaan miehen heittotaidosta on myös mainittava, että vapaaheitot uppoavat lähes 92 prosentin tarkkuudella. Clark luokitellaan tulevalla kaudella suomalaiseksi pelaajaksi Korisliigassa; Bisonsin tiedotteessa kerrotaan.
– Ronnie tuo mukanaan erittäin tärkeätä kokemusta. Hän on täysammattilainen niin kentällä kuin kentän ulkopuolella. Pelillisesti hän pystyy pelaamaan useampaa pelipaikkaa, ja hän on yksi Korisliigan kovimmista heittäjistä sekä scoraajista, Biisoneiden päävalmentaja Greg Gibson kommentoi.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

tilaajapalvelija 23.1.2019

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla