Loimaa 1.7.-31.8.

Suomi-reggaen ykkösketju Sillanalusrockissa

LOIMAA Sillanalusrock järjestetään perinteisesti sunnuntaitapahtumana. Näin tarjotaan kaikenikäisille paikallisille katsojille mahdollisuus kuulla livenä suomalaisia tähtiesiintyjiä.
Tapahtuma tarjoaa kuulijoille kotimaisia huippuesiintyjiä, ja samalla paikalliset yhtyeet saavat kokemusta ja tuntumaa tapahtumaesiintymiseen. Tällä kertaa rokin pääesiintyjänä nähdään Suomi-reggaen ykkösketju Puppa J, Raappana & Sound Explosion Band. Lisäksi lavalle nousee kolme paikallista esiintyjää, jotka ovat Curimus, Pesusienet ehdolla ja Metsämaan koulun oppilaiden oma bändi.
Tapahtumaan on vapaa pääsy. Järjestäjinä ovat Loimaan ja Oripään nuorisopalvelut.

Sillanalusrock järjestetään su 16.8. klo 15–19. Paikkana on viime kesän tapaan Citynuokkarin ympäristö osoitteessa Asemakatu 5, Loimaa.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Miljoona-ilotulitus Loimaalla 24.2.2018

Loimaalla järjestettiin 24.2.2018 kaikkien aikojen suurimman Suomeen tulleen Eurojackpot-voiton kunniaksi ilotulitus. 90 miljoonan euron voiton tuonut peli oli pelattu Loimaan Prismassa. Iloitulituksen järjesti Veikkaus. Videon kuvasi Simo Päivärinta.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 8, 16.2.2018

Novida Loimaan lukion wanhat rokkaavat.

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla