Muuttoaika

Petäjoella tanssitaan pienviljelijäyhdistyksen synttäreitä

Petäjoen pienviljelijäyhdistyksen  puheenjohtaja Esa Poutanen ja kunnon galleria pienviljelijäväkeä. Kuva: Marianne Rovio

Petäjoen pienviljelijäyhdistyksen puheenjohtaja Esa Poutanen ja kunnon galleria pienviljelijäväkeä. Kuva: Marianne Rovio

LOIMAA Petäjoen pienviljelijäyhdistys viettää 85-vuotisjuhlavuottaan. Se perustettiin helmikuussa 1930 maatila- ja pienyrittäjien aineellisen ja henkisen hyvinvoinnin lisäämiseksi. Yhdistyksessä on 60 jäsentä, ja sen toiminta on aktiivista. Toimintaan kuuluu muun muassa maatalouskoneiden vuokraus sekä tapahtumien ja retkien järjestäminen.
Lauantaina 19. syyskuuta yhdistys järjestää Olavi Virta -teematanssit Petäjoen Paviljongissa. Musiikista vastaa Pispalan Sälli ja Sinirytmi.

 

Lue lisää 17.9.2015 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.