Loimaa 1.7.-31.8.

Suuri sopimus työllistää Sallilaa

LOIMAA Sallila Sähköasennus Oy on solminut Caruna Oy:n kanssa sopimuksen Carunan sähkönjakeluverkkojen rakentamisesta ja saneeraamisesta Lounais-Suomen ja Satakunnan alueilla.
Kolmivuotisen sopimuksen arvo on noin 15 miljoonaa euroa, ja se on suurin yksittäinen sopimus Sallilan sähköasennuksen historiassa.
Sallila aloittaa työt Carunan jakelualueella syksyn aikana suunnittelulla, ja rakentaminen alkaa vuodenvaihteen jälkeen. Sallila vastaa kokonaisuudessaan verkon suunnittelusta, rakentamisesta sekä käyttöön ottamisesta.
– Tällä on valtava merkitys työllisyyteen. Olemme joskus joutuneet miettimään ratkaisuja työllisyyden turvaamiseksi, mutta nyt voimme jopa rekrytoida lisää väkeä, sanoo toimitusjohtaja Janne Vettervik Sallila Sähköasennus Oy:stä.
Pääpaino sopimuksessa on haja-asutusalueella sijaitsevan keskijänniteverkon toimitusvarmuuden sekä ilmajohtoverkon mekaanisen kunnon ja sähköturvallisuuden parantamisessa. Verkkoa rakennetaan säävarmana sekaverkkona, jolloin uutta verkkoa rakennetaan ensisijaisesti maakaapelilla. Jo olemassa olevan ilmajohtoverkon saneeraus voidaan toteuttaa myös uusimalla pylväät. Taajama- ja kaupunkialueilla verkko rakennetaan maakaapelilla.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Miljoona-ilotulitus Loimaalla 24.2.2018

Loimaalla järjestettiin 24.2.2018 kaikkien aikojen suurimman Suomeen tulleen Eurojackpot-voiton kunniaksi ilotulitus. 90 miljoonan euron voiton tuonut peli oli pelattu Loimaan Prismassa. Iloitulituksen järjesti Veikkaus. Videon kuvasi Simo Päivärinta.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 8, 16.2.2018

Novida Loimaan lukion wanhat rokkaavat.

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla