Jalkapallo on maailman helpoin kieli

JALKAPALLO Hirvihovin kentällä on käynnissä kova matsi: pallo ei pysyttele hetkeäkään paikallaan, kun vastakkain pelaavat Loimaan Palloseuran jäsenistä sekä turvapaikanhakijoista kootut joukkueet.
Kahden erän jälkeen on lopputulos selvillä, ja tällä kertaa voittoon palloilee LoPS maalein 9–5. Vaikka peli otettiin tosissaan, ei kentällä juostu hampaat irvessä: ystävyysottelun ideana on toivottaa turvapaikanhakijat tervetulleiksi.

Ystävyysottelun ideana oli myös näyttää muille tahoille mallia siitä, kuinka pieninkin teoin voi ottaa osaa yhteiseen hyvään.
– Haastamme Loimaan kaupungin ja muut seurat ottamaan muut paremmin huomioon, tapahtuman järjestäjänä ja ideoijana toiminut LoPS:n pelaaja Mikael Wilén ja LoPS:n päävalmentaja Mikko Seppälä sanovat.

Maija Paloposki

Jalkapallo yhdistää kielestä tai kansallisuudesta huolimatta. Turvapaikanhakijat ottivat ilolla vastaan heille lahjoitettuja pelikamppeita, joista osa pääsi heti käyttöön. Heidän joukkueessaan pelasi somalialaisia, afganistanilaisia sekä irakilaisia nuoria. Kuva: Maija Paloposki

Jalkapallo yhdistää kielestä tai kansallisuudesta huolimatta. Turvapaikanhakijat ottivat ilolla vastaan heille lahjoitettuja pelikamppeita, joista osa pääsi heti käyttöön. Heidän joukkueessaan pelasi somalialaisia, afganistanilaisia sekä irakilaisia nuoria. Kuva: Maija Paloposki

 

Lue lisää 15.10.2015 lehdestä

Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla