Muuttoaika

Jalkapallo on maailman helpoin kieli

JALKAPALLO Hirvihovin kentällä on käynnissä kova matsi: pallo ei pysyttele hetkeäkään paikallaan, kun vastakkain pelaavat Loimaan Palloseuran jäsenistä sekä turvapaikanhakijoista kootut joukkueet.
Kahden erän jälkeen on lopputulos selvillä, ja tällä kertaa voittoon palloilee LoPS maalein 9–5. Vaikka peli otettiin tosissaan, ei kentällä juostu hampaat irvessä: ystävyysottelun ideana on toivottaa turvapaikanhakijat tervetulleiksi.

Ystävyysottelun ideana oli myös näyttää muille tahoille mallia siitä, kuinka pieninkin teoin voi ottaa osaa yhteiseen hyvään.
– Haastamme Loimaan kaupungin ja muut seurat ottamaan muut paremmin huomioon, tapahtuman järjestäjänä ja ideoijana toiminut LoPS:n pelaaja Mikael Wilén ja LoPS:n päävalmentaja Mikko Seppälä sanovat.

Maija Paloposki

Jalkapallo yhdistää kielestä tai kansallisuudesta huolimatta. Turvapaikanhakijat ottivat ilolla vastaan heille lahjoitettuja pelikamppeita, joista osa pääsi heti käyttöön. Heidän joukkueessaan pelasi somalialaisia, afganistanilaisia sekä irakilaisia nuoria. Kuva: Maija Paloposki

Jalkapallo yhdistää kielestä tai kansallisuudesta huolimatta. Turvapaikanhakijat ottivat ilolla vastaan heille lahjoitettuja pelikamppeita, joista osa pääsi heti käyttöön. Heidän joukkueessaan pelasi somalialaisia, afganistanilaisia sekä irakilaisia nuoria. Kuva: Maija Paloposki

 

Lue lisää 15.10.2015 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.

Ilmoituksia lehdestä

Klikkaa ilmoitus isommaksi

SSS Kaffepaussi 7.1.2018