Muuttoaika

Loimaan seudun positiivisin haussa jo kuudetta kertaa

LOIMAAN SEUDUN positiivisin -kilpailu käynnistyy jälleen. Ehdokkaaksi kelpaa kuka tahansa myönteisesti elämään suhtautuva saviseutulainen henkilö, yritys tai yhteisö.
Kisa järjestetään nyt kuudetta kertaa. Aiempina vuosina voittajia ovat olleet Kaija Suominen, Tiina Hautojärvi, Mervi Sairanen, Osmo Leikasto ja Raija Veini.
Lähetä ehdokkaasi nimi ja perustele, miksi juuri hän olisi Loimaan seudun positiivisin. Ehdotuksia vastaanotetaan postitse osoitteella ”Loimaan positiivisin”, Loimaan Lehti, Käsityöläiskatu 10, 32200 Loimaa tai sähköpostilla: toimitus@loimaanlehti.fi. Ehdotusten pitää olla perillä viimeistään torstaina 12. marraskuuta.  Ehdokkaiden nimet julkaistaan Loimaan Lehdessä ja LL:n nettisivuilla lauantaina 14. marraskuuta, jolloin myös äänestys alkaa. Äänestysaikaa on torstaihin 26. marraskuuta saakka, ja kisan tulos julkistetaan Loimaan Lehdessä lauantaina 28. marraskuuta. Valituksi tullut palkitaan Kauppatorilla sunnuntaina 29. marraskuuta järjestettävässä joulunavaustapahtumassa.
Sekä positiivisinta ehdottaneiden että äänestäjien kesken arvotaan palkintoja.
Kisan järjestävät Loimaan Seudun Nuorkauppakamari ja Loimaan Lehti.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.