Loimaa 1.7.-31.8.

Presidentin hevonen juoksee opetuslähdön

RAVIURHEILU Tasavallan presidentin Sauli Niinistön omistama ja Ypäjän Hevosopistolla asuva suomenhevostamma Ypäjä Juulia hakee tulevana sunnuntaina tuntumaa edessä olevaan raviuraansa. Ypäjä Juulia juoksee Forssan Pilvenmäen raveissa opetuslähdön, joka toimii harjoituslähtönä ennen ravikilpailuihin osallistumisoikeuden antavaa koelähtöä.

Loimaan Lehti julkaisi presidenttien hevosista jutun 21.1.2014. Tällöin otetussa kuvassa Tommi Mäenpää harjasi Sauli Niinistön hevosta Ypäjä Juuliaa. Kuva: LL arkisto / Marianne Rovio

Loimaan Lehti julkaisi presidenttien hevosista jutun 21.1.2014. Tällöin otetussa kuvassa Tommi Mäenpää harjasi Sauli Niinistön hevosta Ypäjä Juuliaa. Kuva: LL arkisto / Marianne Rovio

Ypäjä Juuliaa ohjastaa Pilvenmäen raveissa sen valmentaja Ilkka Korpi. Ypäjä Juulia on 3-vuotias ravisukuinen tamma, jonka isä on kaksinkertainen ravikuningas Apassi ja emä ypäjäläista hevosjalostusta edustava Poola, jonka ensimmäinen varsa Ypäjä Eila on kuulunut oman ikäluokkansa parhaisiin suomenhevosravureihin.
Hevosopisto lahjoitti Ypäjä Juulian Niinistön omistukseen lokakuussa 2012. Myös presidentti Tarja Halosella on Ypäjällä suomenhevonen, jonka nimi on Ypäjä Tarja.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Miljoona-ilotulitus Loimaalla 24.2.2018

Loimaalla järjestettiin 24.2.2018 kaikkien aikojen suurimman Suomeen tulleen Eurojackpot-voiton kunniaksi ilotulitus. 90 miljoonan euron voiton tuonut peli oli pelattu Loimaan Prismassa. Iloitulituksen järjesti Veikkaus. Videon kuvasi Simo Päivärinta.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 8, 16.2.2018

Novida Loimaan lukion wanhat rokkaavat.

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla