Juurevaa asiaa Saviseudulta jälleen kerran

LOIMAA-Seuran perinteinen kausijulkaisu Saviseudun Joulu sisältää jo tutuksi tulleeseen tyyliin monenlaisia näkökulmia Loimaan seudun ja seutulaisten elämään.
Hiljattain myyntiin tullut julkaisu on järjestyksessään jo 27., ja sen päätoimittaja on Kari Nummila. Sivuja julkaisussa on jälleen satakunta.
Kotiseutujulkaisussa on yli 30 juttua, joissa kerrotaan muun muassa Ferrarian tehdasalueesta lapsen silmin (Rauni Virtanen), Loimijoen silloista (Hannu Knuutila), pitokokkien työstä Mellilässä (Viljo Säteri), pesäpalloilija Eero Vilevaarasta (Matti Rasilainen) sekä entisajan maalaistalon töistä ruokahuoltoineen (Jaakko Tervasmäki).
Saviseudun Joulua on myynnissä alueen Osuuspankeissa, Loimaan Uudessa Kirjakaupassa, Sarka-museossa, M-Marketissa sekä Loimaan Lehden konttorissa.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla