Muuttoaika

Juurevaa asiaa Saviseudulta jälleen kerran

LOIMAA-Seuran perinteinen kausijulkaisu Saviseudun Joulu sisältää jo tutuksi tulleeseen tyyliin monenlaisia näkökulmia Loimaan seudun ja seutulaisten elämään.
Hiljattain myyntiin tullut julkaisu on järjestyksessään jo 27., ja sen päätoimittaja on Kari Nummila. Sivuja julkaisussa on jälleen satakunta.
Kotiseutujulkaisussa on yli 30 juttua, joissa kerrotaan muun muassa Ferrarian tehdasalueesta lapsen silmin (Rauni Virtanen), Loimijoen silloista (Hannu Knuutila), pitokokkien työstä Mellilässä (Viljo Säteri), pesäpalloilija Eero Vilevaarasta (Matti Rasilainen) sekä entisajan maalaistalon töistä ruokahuoltoineen (Jaakko Tervasmäki).
Saviseudun Joulua on myynnissä alueen Osuuspankeissa, Loimaan Uudessa Kirjakaupassa, Sarka-museossa, M-Marketissa sekä Loimaan Lehden konttorissa.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.

Ilmoituksia lehdestä

Klikkaa ilmoitus isommaksi

Tilaajapalvelija –